Activiteiten

Dit zijn de activiteiten die we voor Summerkids 2021 gaan organiseren! Zie jij al iets leuks?

Dit is het (voorlopige) programma. Houd dus vooral de website in de gaten. Of volg ons op Facebook of Instagram voor de laatste updates!

In het programma van het Summerkids festival zie je verschillende thema's, waarbinnen elke dag verschillende activiteiten worden aangeboden. Je kunt per dagdeel één thema met activiteit kiezen, maar tussen de dagdelen door kan je wel van thema wisselen.

Woensdag

Ochtend

Theater en muziek

Woensdag 9:30 - 12:00

Jam circle - Samen muziek maken. Als je graag wil weten hoe het is om muziekinstrumenten te bespelen, is dit de activiteit voor jou!

Sport en spel

Woensdag 9:30 - 12:00

Lasergamen - Rennen, springen, schieten, bukken. Lukt het jou en je team om te winnen in ons lasergametoernooi?

Creatief en techniek

Woensdag 9:30 - 12:00

Knutselfestijn - Laat je creativiteit de vrije loop en knutsel er met ons gezellig op los!

Middag

Theater en muziek

Woensdag 13:00 - 15:30

Monsterjagers - Heb jij het in je draken te bevechten en trollen te verslaan? Samen met onze verhalenverteller beleef je de vetste avonturen!

Sport en spel

Woensdag 13:00 - 15:30

Balsporten - Heb jij altijd een hoop energie? Kom dan woensdagmiddag langs om allerlei verschillende balsporten te proberen!

Creatief en techniek

Woensdag 13:00 - 15:30

Pimp je outfit - Loop jij er altijd bij volgens de laatste trends? Schrijf je dan snel in en maak je eigen hippe outfit!

Contact

Heb je vragen, informatie of iets anders dat u graag met ons wilt delen? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of via info@summerkids.nl of bel via 06 38317426.